Ring til os på

​42 61 73 84

Skriv til os på

kontakt@easy-proff.dk

Private og
​erhverv

Professionel
​rådgivning

Uforpligtende
​tilbud

Autoriseret
​Cembrit Mester

​Montering af døre indvendigt og udvendigt

​Kunne du tænke dig at få monteret en ny hoveddør, eller trænger alle husets indvendige døre til at blive udskiftet? Hos Easy-Proff står vi klar til at hjælpe dig med enhver opgave i forbindelse med montering af døre. Vi har mange års erfaring inden for området, og vi kan derfor hjælpe dig med at få den helt rette løsning til lige netop dine behov.

Vores firma holder til i Nykøbing Mors, og vi tilbyder både montering af indvendige døre og montering af udvendige døre for private såvel som erhvervskunder i bl.a. Thisted, Holstebro, Skive og omegn. Skal vi også hjælpe dig?

Hvad koster udskiftning af døre?

Prisen på udskiftning og montering af døre afhænger af flere forskellige faktorer, og vi kan derfor ikke give en konkret pris på din opgave uden at kende til opgavens omfang og dine ønsker. Prisen afhænger nemlig bl.a. af, hvor mange døre der skal udskiftes, og om der er tale om indvendige eller udvendige døre. Derudover findes der rigtig mange forskellige døre på markedet, som kan købes til mange forskellige priser.

Hvilken konkret dør du ønsker at få monteret har derfor også en betydning for prisen, ligesom det også spiller en rolle, om vi skal stå for indkøb af dørene, eller om du allerede selv har købt dem og blot har brug for hjælp til monteringen

Få rådgivning til valg af de rigtige døre

Som nævnt findes der et rigtigt stort udvalg af forskellige døre, og det gælder, uanset om du skal bruge en ny facadedør eller indvendige døre. Vi står dog klar med vores professionelle rådgivning, så vi sammen kan finde den helt rigtige løsning, der passer til dine ønsker og behov. Skal du have monteret en ny hoveddør, er det bl.a. vigtigt, at den passer til huset, både i farve og stil, og det kan vi hjælpe dig med at finde, hvis du ønsker det.

Kontakt os få et uforpligtende tilbud på montering af døre

Kunne du tænke dig at høre mere om vores arbejde med montering af døre, eller har du brug for rådgivning, er du altid meget velkommen til at kontakte os. Det samme gør sig naturligvis også gældende, hvis du har et konkret behov for montering af døre, og du ønsker at få en pris på din opgave. Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud, der er skræddersyet til lige præcis dine ønsker og behov. 

Du kan med fordel ringe til os på telefon 42 61 73 84 for at fortælle mere om din konkrete opgave eller for kompetent rådgivning, men alternativt kan du også skrive til vores e-mail kontakt@easy-proff.dk

​​

Easy-proff 

​på Facebook

Følg os på facebook, og hold dig opdateret omkring vores verden, følg med i løbende projekter og konkurrencer.

Om firmaet

Easy-Proff er dit tømrerfirma. Med kvalitet og rådgivning i højsædet, bestræber vi os altid på at tilbyde løsninger efter dine behov!

Easy-Proff

c/o Skovsgårdsparken 10, 8362 Hørning

Man - Søn: 24 timers service