Ring til os på

​42 61 73 84

Skriv til os på

kontakt@easy-proff.dk

Private og
​erhverv

Professionel
​rådgivning

Uforpligtende
​tilbud

Autoriseret
​Cembrit Mester

Montering af døre og vinduer for private og erhverv

Hos Easy-Proff klarer vi udskiftning af vinduer og montering af døre for dig, uanset om du er privatperson eller erhverv. Vi er beliggende i Randers, men vi kører også gerne ud til kunder i Skive, Thisted, Holstebro, Nykøbing Mors og områderne heromkring.

Hvad koster nye vinduer?

Når du skal have nye vinduer, er der flere ting, der spiller ind på prisen. For det første spiller størrelse, antal, isolering og materiale ind. Der er for eksempel forskel på prisen mellem bondehusvinduer og ovenlysvinduer. Den bedste måde at få en konkret pris på nye vinder ved udskiftning af vinduer er ved at kontakte os.

Ved nye døre er der også nogle ting, der påvirker prisen. Særligt er det, hvilken type dør der er tale om, der bestemmer prisen. Vi klarer montering af døre, uanset om det er terrassedøre, facadedøre eller hoveddøre.

Kontakt os for en pris på udskiftning af vinduer og døre

​Vil du høre mere om, hvad vi kan gøre for dig, når det kommer til udskiftning af vinduer og døre, kan du til hver en tid ringe eller skrive til os. Vi står altid klar til at rådgive dig, besvare spørgsmål og ikke mindst give dig et uforpligtende tilbud på den opgave, du står med.

Ring til os på 42 61 73 84 eller skriv til vores e-mail kontakt@easy-proff.dk.

Easy-proff 

​på Facebook

Følg os på facebook, og hold dig opdateret omkring vores verden, følg med i løbende projekter og konkurrencer.

Om firmaet

Easy-Proff er dit tømrerfirma. Med kvalitet og rådgivning i højsædet, bestræber vi os altid på at tilbyde løsninger efter dine behov!

Easy-Proff

c/o Skovsgårdsparken 10, 8362 Hørning

Man - Søn: 24 timers service

Easy-Proff

Skovsgårdsparken 10

8362 Hørning