Ring til os på

​42 61 73 84

Skriv til os på

kontakt@easy-proff.dk

Private og
​erhverv

Professionel
​rådgivning

Uforpligtende
​tilbud

Autoriseret
​Cembrit Mester

​Udskiftning af vinduer for private og erhverv

​Trænger boligens vinduer til at blive udskiftet, står vi klar til at hjælpe med en professionel løsning. Hos Easy-Proff har vi nemlig mange års erfaring inden for udskiftning af vinduer, som vi både udfører for private boligejere og forskellige former for erhverv i Nykøbing Mors, Thisted, Holstebro og Skive samt andre omkringliggende områder.

Kan det betale sig at få udskiftet sine vinduer?

Det korte svar er ja – i hvert fald i langt de fleste tilfælde. Om det kan betale sig at få udskiftet sine vinduer afhænger dog i særlig høj grad af, hvad der er årsag til, at du gerne vil have dem udskiftet.

Er vinduerne utætte?

Særligt hvis vinduerne er utætte, kan det være en rigtig god investering at udskifte dem. Ikke kun for dit eget helbreds skyld, men også for din pengepung. Hvis vinduerne er utætte, siver varmen fra din bolig nemlig ud, samtidig med at kulden udefra trænger ind i din bolig. Det er med til at skabe træk og kuldenedfald, og samtidig er det også i mange tilfælde ensbetydende med en højere varmeregning, fordi du i så fald er nødt til at skrue ekstra op for varmen.

Alt afhængigt af hvilken varmekilde du har i boligen, kan det derfor blive meget dyrt i varmeudgifter at have utætte vinduer, og samtidig giver det også et dårligt indeklima.

Undgå kondens, råd og svamp

Hvis dine vinduer er utætte, vil der også være en øget tendens til, at der bliver dannet kondens på ruderne. Kondens kan resultere i både råd og svamp, og det kan være med til at give et dårligt og usundt indeklima, ligesom det også er med til at nedbryde de i forvejen dårlige vinduer.

Øg boligens værdi

Vinduer og tag er de to store økonomiske poster, som boligkøbere meget gerne vil være sikre på er i orden. Derfor kan nye vinduer være med til at øge din boligs værdi, og samtidig vil det også gøre boligen lettere at sælge, hvis det er det, du ønsker.

Ved at øge boligens værdi stiger din friværdi, og på den måde kan du enten finansiere dine omkostninger forbundet med at udskifte vinduerne, eller du kan få råd til at optage andre lån i din bolig til yderligere istandsættelse eller noget helt andet.

Faktisk kan du også være så heldig, at værdistigningen af din bolig kan være højere end omkostninger til udskiftning af vinduer, og i så fald må det siges at være en rigtig god investering, da du både får nye, tætte vinduer og dermed også kan spare penge på varmeregningen, samtidig med at du ”tjener penge” på udskiftningen. Dette afhænger dog i høj grad af, hvilket geografisk område der er tale om, da nogle steder i landet som bekendt er mere attraktive end andre.

Slip for vedligeholdelsen

Der findes mange forskellige typer vinduer på markedet, og ønsker du at slippe for den løbende vedligeholdelse, kan du med stor fordel vælge nogle vedligeholdelsesfrie vinduer. Det kan fx være vinduer i træ og alu, som har træ som den indvendige del af vinduet og aluminium på den udvendige del. På den måde får du alt det bedste fra begge verdener. Du får både det flotte trælook indvendigt i huset, og samtidig slipper du for at vedligeholde vinduerne takket være aluminiummen udendørs. 

Hvad koster udskiftning af vinduer?

​Prisen på udskiftning og montering af vinduer afhænger af en række forskellige faktorer. Prisen afhænger bl.a. af, hvor mange vinduer du skal have udskiftet, og hvilket materiale du vælger til dine nye vinduer. Derudover er der også stor prisforskel på vinduernes kvalitet, og hvilken vinduesproducent du vælger, samt hvilken type vinduer der er tale om. Skal det fx være bondehusvinduer eller ovenlysvinduer?

Endvidere afhænger prisen også af, om de nye vinduer skal have samme størrelse som de gamle vinduer, eller om de enten skal være større eller mindre. I så fald er vi nemlig nødt til at tilpasse bygningen de nye størrelser vinduer.

Udnyt håndværkerfradraget

Uanset hvad kan det dog som nævnt i rigtig mange tilfælde godt betale sig at få foretaget en udskiftning af vinduer. Det kan både betale sig på længere sigt i form af lavere varmeudgifter, men det kan også ses som en direkte investering i en øget boligværdi.

Derudover kommer dine muligheder for at udnytte håndværkerfradraget, hvis du skifter til nogle energirigtige vinduer. En stor del af prisen på udskiftning af vinduer dækker nemlig over udgifterne til det håndværksmæssige arbejde, og denne udgift har du mulighed for at trække fra i skat.

I mange tilfælde kan det faktisk med andre ord næsten ikke betale sig at lade være med at udskifte vinduerne. Det kommer dog meget an på dine vinduers stand, og derfor hjælper vi dig gerne med at vurdere, om det kan betale sig for lige netop dig at få udskiftet husets vinduer.

Kontakt os og få en pris på udskiftning af vinduer i din bygning

Uanset om du er privatperson eller virksomhedsdrivende, så kan vi hjælpe dig med at foretage en udskiftning af vinduer i din bygning.

Vi står klar med kompetent rådgivning, ligesom vi også gerne besvarer alle de spørgsmål, du må have omkring priser og besparelser i forbindelse med udskiftning af vinduer. Derudover udarbejder vi også gerne et uforpligtende tilbud til dig, så du ved, hvor meget det kommer til at koste at udskifte vinduerne.

Du ringer bare til os på tlf. 42 61 73 84 eller skrive til vores e-mail kontakt@easy-proff.dk, så finder vi sammen en løsning, der matcher dine behov og dit budget.

​​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Easy-proff 

​på Facebook

Følg os på facebook, og hold dig opdateret omkring vores verden, følg med i løbende projekter og konkurrencer.

Om firmaet

Easy-Proff er dit tømrerfirma. Med kvalitet og rådgivning i højsædet, bestræber vi os altid på at tilbyde løsninger efter dine behov!

Easy-Proff

c/o Skovsgårdsparken 10, 8362 Hørning

Man - Søn: 24 timers service