Ring til os på

​42 61 73 84

Skriv til os på

kontakt@easy-proff.dk

Private og
​erhverv

Professionel
​rådgivning

Uforpligtende
​tilbud

Autoriseret
​Cembrit Mester

Tilbygning til alle typer huse

Står du med et ønske om en tilbygning, kan du kontakte os her hos Easy-Proff. Vi yder nemlig denne service for private såvel som til erhverv. Uanset opgavens størrelse er det ikke et problem for os. Easy-Proff er beliggende i Nykøbing Mors, men har du brug for vores service i Skive, Thisted eller Holstebro, rykker vi også hertil.

Vi har et stort fokus på kvalitet, og vi prioriterer den professionelle rådgivning højt. Foruden bygning af tilbygninger kan vi også tilbyde renovering af hus og ombygning. Vi er særligt specialiserede inden for tilbygninger i træ, og vi sørger derfor for det professionelle og gode resultat.

Hvad koster en tilbygning?

Der er flere ting, der spiller ind, når det kommer til priser på tilbygning. Det afhænger blandt andet af, hvor stor tilbygningen skal være. Materiale og en specifikke opgave er også to ting, der har en indflydelse på den endelige pris.

Vi bygger tilbygninger i mange størrelser og udformninger, og du skal derfor endelige kontakte os, hvis du står med en ide, som du ønsker at føre ud i livet eller vil høre mere om, hvorvidt den kan lade sig gøre. Når du har givet os nogle informationer om dit ønske om en tilbygning, giver vi vores bedste vurdering på et godt tilbud.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Hvis du står med et ønske om en tilbygning, skal du være velkommen til at kontakte os. Vi fortæller dig gerne mere om, hvilke muligheder du har, og hvor meget denne tilbygning vil komme til at koste dig. Ved ønske giver vi også et uforpligtende tilbud på din specifikke opgave.

Kontakt os for mere information på telefon 42 61 73 84 eller e-mail kontakt@easy-proff.dk.

Easy-proff 

​på Facebook

Følg os på facebook, og hold dig opdateret omkring vores verden, følg med i løbende projekter og konkurrencer.

Om firmaet

Easy-Proff er dit tømrerfirma. Med kvalitet og rådgivning i højsædet, bestræber vi os altid på at tilbyde løsninger efter dine behov!

Easy-Proff

c/o Skovsgårdsparken 10, 8362 Hørning

Man - Søn: 24 timers service

Easy-Proff

Skovsgårdsparken 10

8362 Hørning