Ring til os på

​42 61 73 84

Skriv til os på

kontakt@easy-proff.dk

Private og
​erhverv

Professionel
​rådgivning

Uforpligtende
​tilbud

Autoriseret
​Cembrit Mester

​Tilbygning til alle typer huse

​En tilbygning kan være løsningen på rigtig mange udfordringer med boligen. Det kan være en rigtig velegnet løsning, hvis du har behov for mere plads, men du samtidig vil undgå at skulle flytte fra huset. En flytning kan være dyr, og der kan samtidig også være en økonomisk gevinst ved at bygge til.

En tilbygning kan også være en rigtig god løsning, hvis dine eller familiens behov til husets rum og værelser pludselig ændres. Det kan fx være, at det er blevet nødvendigt med et ekstra badeværelse, eller det kan være, at du drømmer om at få bygget en udestue, så du kan få glæde af lyset om vinteren eller forlænge de skønne sommeraftener.

​Få rådgivning om mulighederne for en tilbygning

Uanset hvilken opgave vi skal løse, så har vi altid et utroligt stort fokus på kvaliteten i vores arbejde. Derfor kan du også altid forvente at få udført et kvalitetsbyggeri af os. Det vigtigste for os er dog, at du bliver tilfreds med det endelige resultat, og derfor går vi også meget op i at tilbyde professionel og kompetent rådgivning omkring de mange forskellige muligheder, der er, når der skal bygges nyt eller bygges til.

Vi kan fx præsentere dig for nogle muligheder, som du måske ikke selv har regnet med kunne lade sig gøre, eller vi kan hjælpe dig med at gennemgå fordele og ulemper ved de forskellige slags materialer.

Vi bruger meget tid på at sikre os, at du har fået lige præcis den rådgivning, som du har brug for, så du får et resultat, der som minimum lever op til alle dine forventninger. Vi er særligt specialiserede inden for tilbygninger i træ, og vi sørger derfor også for det professionelle og gode resultat, uanset om der er tale om en stor eller en lille tilbygning.

Fordelene ved at udvide boligen

Hvis pladsen er blevet for trang, eller du har en særlig drøm om en udestue, et hjemmekontor eller noget helt tredje, så kan en tilbygning være den perfekte løsning. Der er rigtig mange gode grunde til at få bygget en tilbygning, og dem kan du læse mere om nedenfor.


​Slip for besværet og omkostningerne ved en flytning

Når pladsen er blevet for trang i boligen, er der som regel to muligheder: at flytte eller at bygge til. At flytte kan bl.a. indebære, at eventuelle børn muligvis skal skifte skole eller daginstitution, og at de kommer til at flytte længere væk fra deres venner og legekammerater.

Samtidig indebærer en flytning også, at du skal sætte din bolig til salg, og det er både en bekostelig og tidsrøvende affære. Der er mange udgifter forbundet med at sælge en bolig, lige så vel som der er mange udgifter forbundet med at købe en ny bolig. Dertil kommer selve flytteomkostningerne og eventuelle nye møbler, da de gamle møbler muligvis ikke passer ind størrelsesmæssigt i de nye omgivelser.

Der er også mange, der gerne vil undgå at flytte, fordi de generelt er glade for deres hus eller husets beliggenhed, og særligt i disse tilfælde kan en tilbygning være den perfekte løsning.

Øg boligens værdi

At bygge til skal ses som en investering. Jo flere kvadratmeter du bygger til dit hus, desto mere vil huset som regel også stige i værdi. Du kan også øge boligens værdi ved at gøre det mere attraktivt for en bredere køberkreds. Det kan fx være ved at tilføje et ekstra børneværelse eller et ekstra badeværelse. Hvor meget boligen kan stige i værdi afhænger dog hovedsageligt af, hvor i landet der bygges henne. 

Få hjælp af erfarent tømrerfirma

Uanset hvad dine ønsker og behov er, kan vi hjælpe dig, hvis du har brug for en kompetent håndværker til at bygge din nye tilbygning. Hos Easy-Proff har vi mange års erfaring med både tilbygninger samt ombygning og renovering af hus, og vi hjælper dig gerne med at finde frem til lige netop den løsning, der er den rette for dig og din familie.

Vi bygger til for private boligejere og virksomheder, der af forskellige årsager har behov for ekstra plads eller nye muligheder. Vores virksomhed er beliggende i Nykøbing Mors, men vi løser også gerne opgaver for kunder i Thisted, Skive, Holstebro og andre omkringliggende områder. Der er ingen opgave, der hverken er for stor eller for lille til os.​

Hvad koster en tilbygning?

Der er meget stor forskel fra opgave til opgave på, hvor meget en tilbygning koster. Det er nemlig meget individuelt, hvad der er af særlige ønsker og krav til den nye tilbygning. Vores priser afhænger bl.a. af, hvor stor den nye tilbygning skal være, hvilke materialer vi skal anvende, og om du har nogle særlige ønsker og krav, som vi skal tage højde for.

Derudover afhænger den endelige pris også af, hvilken funktionalitet den nye tilbygning skal have. Skal vi fx nøjes med at bygge et enkelt ekstra værelse eller en udestue, eller skal vi bygge en hel forældreafdeling med både soveværelse og badeværelse? Uanset hvad dine ønsker og forventninger er til den nye tilbygning, så er du altid garanteret en skarp pris pr m2, når du lader vores tømrerfirma stå for opgaven.

Kontakt os for et godt tilbud på din opgave

Vi bygger tilbygninger i mange forskellige størrelser og udformninger. Kunne du tænke dig at indhente et uforpligtende tilbud på lige netop den tilbygning, som du går og drømmer om, så skal du endelig kontakte os. Så kan vi aftale et tidspunkt, hvor vi kan komme forbi din adresse for en uforpligtende besigtigelse og en gennemgang af dine ønsker og behov til den nye bebyggelse. På baggrund af disse informationer udarbejder vi efterfølgende et uforpligtende tilbud til dig, så du på forhånd ved, hvor meget den nye tilbygning kommer til at koste dig.

Går du rundt med en ide eller drøm, som du ønsker at føre ud i livet, men som du er i tvivl om hvorvidt kan lade sig gøre, så hører vi ligeledes meget gerne fra dig. Vi står klar med kompetent rådgivning, og vi hjælper dig med at finde den helt rigtige løsning på din byggedrøm.

Du er altid velkommen til at ringe os op på tlf. 42 61 73 84 eller skrive til vores e-mail kontakt@easy-proff.dk, hvis det passer dig bedre.

Easy-proff 

​på Facebook

Følg os på facebook, og hold dig opdateret omkring vores verden, følg med i løbende projekter og konkurrencer.

Om firmaet

Easy-Proff er dit tømrerfirma. Med kvalitet og rådgivning i højsædet, bestræber vi os altid på at tilbyde løsninger efter dine behov!

Easy-Proff

c/o Skovsgårdsparken 10, 8362 Hørning

Man - Søn: 24 timers service