Ring til os på

​42 61 73 84

Skriv til os på

kontakt@easy-proff.dk

Private og
​erhverv

Professionel
​rådgivning

Uforpligtende
​tilbud

Autoriseret
​Cembrit Mester

​Tagrenovering og lægning af nyt tag på alle slags bygninger

​Er dit tag utæt, eller kan du allerede nu se, at det på sigt vil komme til at kræve en tagrenovering, er du kommet til det rette firma. Hos Easy-Proff i Nykøbing Mors har vi mange års erfaring inden for renovering af tag, som vi udfører på alle slags huse og bygninger, uanset om det er for private eller erhverv.

Vi renoverer bl.a. tag i Thisted, Skive, Holstebro og andre omkringliggende områder. Skal vi også komme forbi dig?

Uanset hvilken type tagarbejde vi skal udføre, om vi skal lægge nyt tag eller foretage en tagrenovering, så går vi altid op i, at vores arbejde bliver udført i den højeste kvalitet. Kvaliteten af vores arbejde går vi aldrig på kompromis med, så du får den absolut bedst mulige resultat. Vi går derfor aldrig, før både du og vi er tilfredse med resultatet.

Foruden den høje kvalitet lægger vi også stor vægt på at tilbyde professionel rådgivning til vores kunder, da det er vores ønske at yde den bedst mulige service til vores kunder, og kompetent rådgivning er også med til at sikre det ønskede resultat.

Hvad koster et nyt tag?

Lægning af et helt nyt tag er som regel et omfattende projekt, der ofte ikke er helt billigt. Der er dog en række forskellige faktorer, der spiller ind på, hvor meget det nye tag kommer til at koste. Det spiller fx en stor rolle i forhold til den endelige pris, hvor stort et tag der skal lægges, og hvilket tagmateriale du har valgt. Et nyt tegltag og et nyt eternittag koster nemlig ikke det samme.

Sidst men ikke mindst afhænger prisen også af, hvor omfattende den konkrete opgave er. Skal der fx også lægges et helt nyt undertag?

Ønsker du en konkret pris på lige netop dit nye tag, så kan du derfor med fordel vælge at kontakte os for at få udarbejdet et uforpligtende tilbud, der er skræddersyet til dit tag og dine ønsker i forhold til valg af materialer og lignende.

​Hvad koster en tagrenovering?

Prisen for en tagrenovering er ligeledes meget individuel alt afhængigt af, hvor omfattende en renovering der er tale om, og hvilket tagmateriale der er tale om. Derudover afhænger prisen også af, om du har nogle særlige ønsker til den færdige løsning, eller om du fx bare ønsker den billigst mulige løsning på renoveringen.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på dit tagarbejde

Uanset om du har behov for at få renoveret taget, eller om det er blevet tid til en komplet udskiftning af dit tag, står vi klar til at hjælpe dig til en attraktiv pris. Du skal bare kontakte os, så kommer vi ud forbi til en besigtigelse og en snak omkring dine ønsker og forventninger. Vi står ligeledes til rådighed, hvis du har nogle spørgsmål, eller hvis du har behov for rådgivning.

Du kan enten ringe til os på telefon 42 61 73 84, men du er også altid velkommen til at skrive til vores e-mail kontakt@easy-proff.dk, hvis du foretrækker det. 

Skriv til os allerede i dag!

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Easy-proff 

​på Facebook

Følg os på facebook, og hold dig opdateret omkring vores verden, følg med i løbende projekter og konkurrencer.

Om firmaet

Easy-Proff er dit tømrerfirma. Med kvalitet og rådgivning i højsædet, bestræber vi os altid på at tilbyde løsninger efter dine behov!

Easy-Proff

c/o Skovsgårdsparken 10, 8362 Hørning

Man - Søn: 24 timers service