Sandwichpaneler i Århus og Østjylland

Sandwichpaneler er fremtidens byggemåde. Med sandwichpaneler får du nemlig en energieffektiv og bærerdygtig løsning. Panelerne har rigtig mange fordele. De kan nemlig både bruges som tag, ydervægge og indvendige skillevægge. Når først man har fået monteret panelerne rigtigt, så går det hurtigt med at få rejst resten af bygningen i Århus og Østjylland.

Giver en stærk konstruktion

Denne type paneler består af flere lag, og oftest er der tale om 2 tyndere dækplader med isolering imellem. Panelerne kan anvendes til ethvert byggeri, og de kan bruges både lodret og vandret. Med disse byggeplader bliver din konstruktion mere holdbar og samtidig sparer man tid på byggeriet, så andre håndværkere kan komme hurtigt til, såsom elektriker og vvs’er.
Sandwichpaneler fås i flere størrelser og mål, og vi er altid klar til at rådgive dig i dit valg.

Få et uforpligtende tilbud

Hos Easy-proff er vi altid klar til at rådgive dig, så du får det bedste slutresultat. Vil du vide mere om fordelene ved sandwichpaneler eller har andre spørgsmål? Kontakt os på telefon 69 89 90 90 eller via kontaktformularen på siden. Her kan vi tage en snak om dit drømmeprojekt og du kan også få et uforpligtende tilbud.