Ring til os på

​42 61 73 84

Skriv til os på

kontakt@easy-proff.dk

Private og
​erhverv

Professionel
​rådgivning

Uforpligtende
​tilbud

Autoriseret
​Cembrit Mester

Renovering af hus fra gammelt til nyt

Drømmer du om en renovering af hus, kan du med fordel kontakte os hos Easy-Proff i Nykøbing Mors. Vi er specialiserede inden for renovering og ombygning af hus, og vi sørger derfor for et godt resultat. Vi udfører blandt andet renovering af hus for kunder i områderne omkring Thisted, Skive og Holstebro.

Ligesom alt andet bliver huset slidt med årene, og derfor trænger det før eller senere til en renovering. Vi renoverer dit hjem, så det føles som om, at du har fået et helt nyt hus. Vi varetager særligt indvendig renovering, og det er uanset om det er et gammelt hus eller et mere moderne et af slagsen. Vi har stor fokus på kvalitet, og du kan altid forvente en professionel rådgivning fra vores side af.

Hvad koster renovering af hus?

Står du med et ældre 70’er hus, der godt kunne trænge til en renovering, varetager vi denne opgave uden problemer. Hvilken pris vi tager for sådan en opgave, afhænger af flere ting. Jo større et projekt og område, der er tale om, jo dyrere vil det blive.

Det er ikke muligt for os at sætte en fast pris på renovering af hus, før at vi ved mere om din specifikke opgave. Derfor får du det bedste tilbud og et løsningsforslag ved at kontakte os.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Står du med ønsket om en renovering af dit gamle hjem, skal du være mere end velkommen til at kontakte os. Vi fortæller dig gerne mere om, hvilke priser vi kan tilbyde og vores arbejde generelt. Vi giver altid gerne et uforpligtende tilbud med på vejen, når vi har hørt mere om din opgave.


Kontakt os på 42 61 73 84 eller skriv til vores e-mail kontakt@easy-proff.dk og hør mere.

Easy-proff 

​på Facebook

Følg os på facebook, og hold dig opdateret omkring vores verden, følg med i løbende projekter og konkurrencer.

Om firmaet

Easy-Proff er dit tømrerfirma. Med kvalitet og rådgivning i højsædet, bestræber vi os altid på at tilbyde løsninger efter dine behov!

Easy-Proff

c/o Skovsgårdsparken 10, 8362 Hørning

Man - Søn: 24 timers service

Easy-Proff

Skovsgårdsparken 10

8362 Hørning