Ring til os på

​42 61 73 84

Skriv til os på

kontakt@easy-proff.dk

Private og
​erhverv

Professionel
​rådgivning

Uforpligtende
​tilbud

Autoriseret
​Cembrit Mester

​Renovering af hus - fra gammelt til nyt

Trænger dit hus til at blive sat i stand og moderniseret, og drømmer du om at få renoveret huset, er du kommet til det rette sted. Hos Easy-Proff i Nykøbing Mors har vi stor erfaring inden for både ombygning og renovering af hus, som vi er specialister i, og vi sørger derfor altid for et flot og langtidsholdbart resultat.

Vi tilbyder både renovering og ombygning af hus for private boligejere og forskellige former for erhverv i områderne i og omkring Thisted, Skive og Holstebro. Skal vi også opfylde din boligdrøm?

Et hus skal sættes i stand løbende

Ligesom med alt andet bliver et hus slidt med årene, og derfor trænger det før eller senere til en indvendig eller udvendig renovering. Vi foretager en renovering af dit hjem, så det føles som om, at du har fået et helt nyt hus. Det gælder, uanset om der er tale om et gammelt hus, et 70’er hus eller et mere moderne hus.

Der kan være mange grunde til at vælge at istandsætte og renovere sit hus. I mange tilfælde er det den løbende slitage, der er årsag til behovet for en renovering af hus, men ofte skyldes det også, at man fx har købt et hus, som trænger til at blive sat i stand. Det kan enten være for at modernisere boligen, eller det kan være for at sikre, at boligen lever op til ens egne individuelle ønsker til funktionalitet og udseende.

Uanset hvad årsagen er til, at du gerne vil renovere din bolig eller din virksomheds lokaler, så står vi klar til at hjælpe dig med den rette løsning. Vi udarbejder altid med et stort fokus på at skabe kvalitetsløsninger, og du kan derfor være sikker på, at du får en løsning i højeste kvalitet, som holder i rigtig mange år, når du vælger at lade vores tømrerfirma stå for renoveringen.

Få rådgivning om alt fra valg af materialer til nye muligheder

En renovering er ikke bare en renovering. En renovering er meget individuel fra person til person og ikke mindst fra hus til hus. Derfor ser vi det som en af vores fornemmeste opgaver at sikre, at du får lige præcis den løsning, som du går og drømmer om, og som samtidig passer til huset generelt. Det kan fx være, at du ønsker at renovere dit gamle bondehus, men uden at gå på kompromis med den karakteristiske stil, et bondehus har.

Hvad er dine drømme?

Her rådgiver vi bl.a. om, hvilke materialer der vil passe bedst til lige netop dine ønsker til æstetik og funktioner, men vi kan også præsentere dig for nogle helt nye muligheder, som du ikke selv har tænkt over. Når vi alligevel er i gang med en renovering af hus, kan det i samme omgang ofte godt betale sig at foretage en ombygning, så du kan få opfyldt nogle boligdrømme, du længe har haft. Det kan fx være, at du drømmer om et stort og åbent samtalekøkken, hvor børnene kan lave deres lektier, mens du laver mad, eller det kan være, at du kunne tænke dig en anden inddeling af stuen.

Uanset hvad dine ønsker og behov er, så står vi til rådighed med vores mangeårige erfaring og kompetente rådgivning, så du får en løsning, der som minimum lever op til dine ønsker og forventninger.​

Hvad koster renovering af hus?

Som nævnt er en renovering ikke bare en renovering, da der kan være meget stor forskel på, hvor omfattende en renovering der er tale om, hvilke krav huset selv stiller i forhold til stil og muligheder, og ikke mindst hvad du som boligejer har af ønsker til renoveringen.

Derfor kan vi heller ikke give en konkret pris på, hvor meget en renovering af hus koster uden at kende til den konkrete opgave. Der er dog nogle faktorer, som du bør overveje, og som har en indflydelse på den endelige pris.

Du kan fx godt regne med, at jo større og mere omfattende din renovering af hus er, dvs. jo flere m2, desto dyrere kommer den til at blive. Det samme gør sig gældende, hvis du har mange specielle ønsker, eller hvis du har nogle særlige ønsker eller krav til valget af materialerne. Der er meget stor prisforskel på, om du blot skal have renoveret og istandsat et enkelt børneværelse, eller om du fx skal have renoveret hele huset inkl. køkken og badeværelse.

Vi står dog altid gerne til rådighed, hvis du kunne tænke dig at få beregnet en konkret pris på lige netop din renovering af hus, da vi har stor forståelse for, at det selvfølgelig er vigtigt at vide på forhånd, hvor meget renoveringen kommer til at koste. Derfor udarbejder vi gerne et uforpligtende tilbud, der er skræddersyet til lige netop dine ønsker og din bolig.

Kontakt os for rådgivning eller et tilbud på renovering af hus i dag

Hvis du kunne tænke dig at få udarbejdet et uforpligtende tilbud på renovering af hus, hører vi meget gerne fra dig, så vi kan aftale et tidspunkt, hvor vi kan komme ud forbi dig til en besigtigelse af huset og en snak om dine ønsker og forventninger.

Vi står selvfølgelig også til rådighed, hvis du har nogle spørgsmål, eller hvis du kunne tænke dig at høre mere om, hvilke løsninger vi kan tilbyde, og hvad der er af forskellige muligheder.

Du kan enten ringe til os på telefon 42 61 73 84, eller du kan skrive til vores e-mail kontakt@easy-proff.dk for yderligere information.​

Skal vi hjælpe dig med din renovering?​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Easy-proff 

​på Facebook

Følg os på facebook, og hold dig opdateret omkring vores verden, følg med i løbende projekter og konkurrencer.

Om firmaet

Easy-Proff er dit tømrerfirma. Med kvalitet og rådgivning i højsædet, bestræber vi os altid på at tilbyde løsninger efter dine behov!

Easy-Proff

c/o Skovsgårdsparken 10, 8362 Hørning

Man - Søn: 24 timers service