Om os

Easy-Proff er dit tømrerfirma. Vi er to unge gutter, som sætter kvalitet og rådgivning i højsædet, bestræber vi os altid på at tilbyde løsninger efter dine behov. Den gode dialog starter allerede, når du kontakter os første gang, og den er en vigtig forudsætning for, at vi kan skabe det bedste resultat til dig, som lever op til, eller overstiger, dine ønsker og forventninger til opgaven.

Du er altid meget velkommen til at kontakte os, hvis du har nogle spørgsmål, eller hvis du kunne tænke dig at høre mere om vores arbejdsopgaver eller om, hvordan vi kan løse lige netop din konkrete opgave.​

Kunne du tænke dig en konkret pris på dit tømrerarbejde, skal du ligeledes være meget velkommen til at kontakte os. Fortæl os lidt om din opgave, så aftaler vi et tidspunkt, hvor vi kan komme ud forbi dig til en uforpligtende besigtigelse og en snak om dine ønsker og behov. Herefter udarbejder vi et godt tilbud til dig med en fast pris på opgaven.

​Du kan med fordel ringe til vores tømrermester på telefon 42 61 73 84, men du kan også skrive til vores e-mail kontakt@easy-proff.dk, hvis du foretrækker det. Så vender vi tilbage til dig så hurtigt som muligt med en besvarelse på din henvendelse.