Ring til os på

​42 61 73 84

Skriv til os på

kontakt@easy-proff.dk

Private og
​erhverv

Professionel
​rådgivning

Uforpligtende
​tilbud

Autoriseret
​Cembrit Mester

Om Energivejleder

En meget stor andel af danskernes huse og bygninger trænger til at få højnet deres energistandard, og der udvikles der hele tiden nye løsninger og ny lovgivning på området. Det er baggrunden for, at Energivejlederordningen findes.

Energivejlederordningen er en landsdækkende faglig ordning for udførende installatører og håndværkere, der har taget et eller flere kurser om energirenovering og -vejledning. Kurserne udbydes af Teknologisk Institut og er målrettet Energivejledere.

Energivejlederen står for korrekt udført energirenovering af høj kvalitet. Det er ordningens mål, at Energivejlederen bliver ved med at have landets stærkeste faglige profiler, kendt og respekteret blandt boligejere, ejendomsadministratorer og kommuner.

Hvem står bag Energivejlederen?

Energivejledersekretariatet står for den daglige drift af ordningen og holder til på Teknologisk Institut i Taastrup.

I Styregruppen er følgende organisationer repræsenteret: Dansk Byggeri, Energistyrelsen, Energitjenesten,

Håndværksrådet, TEKNIQ, Teknologisk Institut og Videncenter for energibesparelser i bygninger.​

Din udførende håndværker

Når du som bolig- og bygningsejer overvejer at renovere din bygning, er det en god idé at starte med at tage en snak med en Energivejleder. Easy-Proff har efteruddannet sig til at udføre og vejlede om energirigtige renoveringer.

Som energivejleder sikrer vi dig bedre varmeøkonomi og komfort i din bygning. Desuden får du klar vejledning om hvilke tiltag, der bedst betaler sig – og i hvilken rækkefølge, det giver mening af udføre dem.

Hvem kan bruge en Energivejleder?

En Energivejleder er din oplagte samarbejdspartner, hvis:​

  • du er boligejer
  • du ejer eller administrerer en større bygning, for eksempel en kontorbygning, en boligblok eller en mindre industrivirksomhed

Easy-proff 

​på Facebook

Følg os på facebook, og hold dig opdateret omkring vores verden, følg med i løbende projekter og konkurrencer.

Om firmaet

Easy-Proff er dit tømrerfirma. Med kvalitet og rådgivning i højsædet, bestræber vi os altid på at tilbyde løsninger efter dine behov!

Easy-Proff

c/o Skovsgårdsparken 10, 8362 Hørning

Man - Søn: 24 timers service